:/

Så lämnar man då boende numero dos i London imorgon. Ska bo hos några tjejer i västra London (Japp, släpar allaaaa mina saker tillbaka över den stora stadskärnan, WIHO.) Rummet jag ska hyra är tillgängligt i en månad då den australiensiska tjejen åker hem över jul. Det är pirrigt och vemodigt. Vi får se hur det går... Nej usch nu fick jag en liten klump i magen... Hejdå.

Tjena fan!

Så var man då tillbaka i svängen här i London. Tillbaka i rutinen, även lilla hjärtat har hittat hem. Känns fint men jävligt skrämmande också. Hur fan ska jag bryta mej lös denna gången???? Men usch sånt där får den tråkigare, äldre och visare versionen av mig ta tag i i framtiden. Dont ya think???

På jobbet går det bra också! Och bilen ( läs: tunnelbanan) rullar som den ska. Godnatt kidz.


Juhuuuuuuuuuuuuuul!!

JUL I SVERIGE!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fick nyss ledighet från 23-29 bekräftad och jag är glad i magen. Ska beställe biljetter imorrn efter övervägande med fadren och modren om dom hellre vill hämta mej längre bort men att jag ska betala mer för biljetten eller att jag kommer 2 timmar närmare lilla Falun men då blir biljetten dyrare. För mig är det ju ett lätt val egentligen eftersom jag bara pröjjsar för flygbiljetten men inte bensinen. Så tänkte vara snäll och erbjuda dem att betala lite av min flygbiljett istället för extra bensin + besväret att köra längre. Göllig jag är va??? Håhä.

Idag har jag varit ledig. Jag har tvättat och köpt hårprodukter. En fin dag. Imorgon ska jag till jobbet och se om det är awkward eller icke. Det blir spännande. Nu är jag trött som en mört. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.

RSS 2.0