18:57

Kom igen kom igen och ring klocka ring. Bli åtta please :D


Boende sökes

Hej jag är en snäll (när jag vill) tjej på 21 vårar som hemskt gärna skulle vilja ha någonstans att bo. Helst i London då jag har mitt arbete här. Helst runt Brick Lane, Stoke Newington eller kanske Bermondsey. Hade varit jättesnällt om nu du som läser detta uppmärksammar det och kirrar biffen åt mig. Hade underlättat min vardag. Nu ska jag gå. Hejdå.

Back to Blogging

Hejhej hallååååååååå det var inte igår! Har äntligen kopplat upp mig till internet med min dator efter en veckas frånvaro. Känns fint att vara ute i cyperspace. Man surfar i rymden, bästa av två världar? Har iaf flyttat ut till Arnos Grove, zon FYRA. Oooh, har sällan varit så långt ut i London men det funakr fint! Förutom att jag får betala 400 spänn i VECKAN på tubkort... Jaja, man ska inte klaga!

Inte mycket har hänt, har jobbat asbakis på jobbet för första gången. Icke att rekommendera. Citat kökschefen efter mitt femte misstag: "Rebecca, how much did you drink yesterday?" Me: "Eheheh, NOTHING." Väldigt övertygande. Absolut att han gick på det...
Är förkyld också. Jobbigt men sov cirka 11 timmar inatt. Välbehövligt. Men ikväll ska jag bli full eller i alla fall salongsberusad så då går det väl åt skogen igen... Ska nämligen på personalfezzzt! Med mina nya kamrater. Det blir nog kul hoppas jag.

Nu ska jag göra mej i ordning och fundera över om det är värt att åka till den svenska puben och köpa snus först. Hade ju vart göttigt men jag är lat. Shadoop Kids!

Hejdå Hammersmith

Snygga brudar!

Idag blir jag flatmate med min lil sis Klara och det känns grymt! Vi träffades i Norge i sommar där vi båda sommarjobbade. Först var jag en bitch och hon nykterist. Sen blev hon alkoholist och jag snäll. Vi har en fin relation vi!

Har förövrigt varit ledig idag och fyndat på Primark, prälle till min lilla systerdotter som blir FEM år om cirka en vecka. Herregud vilken tant jag känner mig som men VAD TIDEN GÅR FORT. En sån där sak som när man var liten aldrig trodde att man själv skulle känna som vuxen. Wroooooooooong.

Sen en annan sak som gjorde att jag gick runt och log i femton minuter var butiken jag hittade mitt emot Primark. Den hette Tiger och detvar en massa roliga småprylar och billigt som satan. När man inte trodde att det kunde bli mycket bättre så inser jag att det är en DANSK butik och alla namn står först på danska och sen engelska. Nöjd som fan med att kunna fatta det danska klistras ett flin på mina läppar. Nöjdare blir jag också när jag sen hittar skandinaviska lantchips!!! Mmmmmm. Det skandinaviska hjärtat klappar extra mycket efter sommaren i Norge dessutom. Vill få en dansk vän och lära mej danska! Nästa mission?? Xxxx Kidz

Spännande kväll

Aftonens ådstakomst!


Laundry day

Jag älskar doften av nytvättat, speciellt när man hittat en ny doft som är fantaaaaastisk :) Njuter av doften i mitt rum nu, gött!
En annan sak som jag tänkte på är att i rätt många filmer ser man ju hur folk flörtar upp varandra i tvättstugor. Jag tänker bara... Man kan ju knappast vara på toppen av sitt game då? Mormorstrosor eller trosor med utsliten söm. Sunkigaste kläderna och skitigt hår (jag menar varför duscha när man ändå bara har skitiga kläder?) Denna teori grundar sig ju självklart på dagens samhälle där skönhet och ytlighet är allt. Men kanske är det så att under den där fotbollströjan från 2003 så ser man varandras riktiga själar? Man kanske börjar älska varandra för vem man egentligen är??? Ja, jävlar... Eller så är det så att man faktiskt inte bär sunkiga kläder utan den där partyblåsan som man ändå bara kan handtvätta eller helt enkelt kör all in bokstavligen och tvättar naken. Ja, så måste det vara. Jag tänkte väl...
Imorrn flyttar jag! Till min fina vän Klara och det kommer nog bli fett! Ska spendera dagen imorgon att packa och kanske gå till Primark och inhandla lite saker. Handduk? Saker som kan vara bra att ha men som jag klarat mej utan en månad so far liksom... hejdå kids.

A i mitt hjärta



Idag hade jag inte tackat nej till lite kärlek åt dom här små nissarna, mina favorittjejer Amelia och Alicia. Finaste systerdöttrarna någonsin. Pälsklingar.

London åh London

Kan börja med att vara lite schysst och bjuda på ett tips såhär i början av blogginlägget: PETA ER INTE I NÄSAN EFTER ATT HA HACKAT CHILI. DET SVIDER REJÄLT. Japp, det är true story och det händer i detta nu i min egen snok. Det värsta är också eftersom att det svider och typ kliar så vill man peta lite mer och ja då blir det ju bara värre och värre. Ni fattar cirkeln.

I övrigt vill jag säga att jag älskar och hatar London på samma gång idag. Hatar litegrann för att jag jobbar i värsta turistsmeten och alla gåååååååååår så saaaaaaaaakta... Idag i tunnelbanan så fick vi även vänta i tre (!!!) minuter för att kunna gå igenom spärren ner till tågen. I KNOW RIGHT??? Konstigt att jag inte rev mej själv i handlederna redan där med naglarna (nej usch, får man verkligen skriva så??)

Men jag älskarälskarÄLSKAR London när jag sitter i en tunnelbana och ser mej omkring. Idag var det på raden mittemot mej en gubbe med lagom rödsprängd näsa, efter några öl antar jag vilt här, som verkligen stirrade på alla människor som var i närheten och man kunde se hur förundrad han blev över varenda en. Fantastiskt. Och sen gick det på ett bar i 50+årsåldern men både försökte se ut som tonåringar med "hippa"(sunkiga) kläder och onykter dimmig blick. Bredvid de satt en überchic brittiskt tant i trenchcoat och blå tunn sjal och bredvid mej satt en medelålders kinesisk kvinna som verkligen SJÖNK ner i sin egen halsduk av trötthet. De bästiga var när det fulla paret började fylletjaffsa och jag, chica tanten och trötta kinesiskan alla tre utbytte blickar och fnissade med varandra. Det var himla fint.

Nu ska jag kanske packa lite, flyttar till veckan! TJAOOOOoooo

Movie tajjm

Hejhejhejhejhejhejhallååååååååååååå. Idag har jag skypat med min fina vän Lajsa, ett väldigt bra sätt att spendera en fredagskväll faktiskt! Speciellt när man är sjuk för då riskerar man inte att smitta ner någon! Hoppas också innerligt att mitt vågräta tillstånd kommer ge reslutatet att jag orkar gå till jobbet med ett leende imorrn. Hade kunnat sjukanmäla mig om det inte vore så att helt seriöst ALLA har smittat varandra på jobbet så den ena är sjukare än den andra! Får se om jag orkar mej ut på nått imorgonkväll, förmodligen inte men man kan ju alltid hoppas! Nu tänkte jag ta och slå en kik på en film. One day kanske? Läste ju nyss boken men blev inte alls lika impad som alla andra brukar bli. Kanske det blir första gången jag gillar en film mer än boken? Återstår att se! GNATTTTTT

Ill

Jag är dödssjuk. Skoja men igår på jobbet fick jag feber och två tennisbollar i halsen. Det innebär att jag idag på min lediga dag tvättar, städar och tar det luuuugnt. Gud så kul INTE. Jag ville ju ut och äta middag! Kanske nån drink också. Men måste vila mej för imorrn är det jöbb igen. Dock ska jag kanske ut med mina nya arbetskamrater efter jobbet om jag känner mig pigg! Är glad och stolt över att jag ändå kommit in ganska bra i gänget på bara en vecka :) PLUS att mina managers är nöjda med min insats i jobbet "We're very pleased and impressed". *stoltochskrytigtjej*

För övrigt ska jag börja leta nytt boende på allvar snart. Ska bli rätt kul att flytta faktiskt! Hoppas jag hamnar på nått bra ställe =)

Potsauji Minje Ve Dope

Tystnaden som uppstår när man inte trodde att det kunde bli värre än den där gången man träffade en kille som skulle gifta sig om tre veckor och man träffar en annan som ÄR gift och har barn...

SKOJA!

Scrabble


The båtten is nådd

Kanske att jag har nått botten...

Ni vet i filmer när någon är så himla tragisk att hon öppnar kylen och det ända som är där är en gammal ost och ett tomt mjölkpaket? Idag öppnade jag kylen. Fanns inte mycket. Av det lilla som fanns fanns en ostbit (dock inte gammal, WEHO) och det hela resulterade i att jag till middag åt osten precis som den var, några gamla doritos och torkad ananas. Har nog aldrig känt mig så misslyckad och lyckad på samma gång hur det nu går ihop.

Förövrigt har jag idag jobbat på min första "function" på jobbet. Ett event alltså. Gick väl till som så att först stod vi med drinkar på brickor och erbjöd människor. (faaaan vad trött man blev i armen JA). Sen gick jag runt och toppade upp champagne resten av kvällen vilket resulterade i iskall hand och nej jag är inte van för att jag är från Swäden. Hehe. På tal om detta så är det vid sånna här tillfällen jag blir så GLAD över att jag inte är rik eller antagligen kommer bli... Jag vill inte vara överlägsen, sniken, otrevlig och snobbig. Okejokej det är taskigt att dra alla över en kam men kom igen. Med pengar kommer makt och med makt kommer respekt och med respekt kommer självförtroende + maktgalenhet. osv osv. Jag vill vara snäll helst av allt! Lyckas sådär kanske...

Förövrigt lämnar en av mina allra bästa London-vänner landet imorgon och det tycker jag är sjukt tråkigt :( Lara min underbara vän. Alltid glad och rolig och brabrabra. Men i februari ska jag tamejtusan till Madrid! Jaaaaaaaaa!

Pözzpözz (pz.berättar om Laritas grymma avskedsfest som resulterade i hemkomst från efterfesten 23.00 dagen därpå. Awesomeeeeeeeeeeeeeeeee. Pözz igen.)

trött tjjjjjjjjjjjjjjjjjjjej

Förzzzzzzta dagen på nzzyzaa jobbet. Och jga hjade bverkligen glkömt hur trölktt amnn blirr av tat jobgbba. såå butan attasd säga merrer - gnaaaaaaatttttttzzzzzzzzztttttzttztzttztztzt

Working woman

Första dagen på jobbet! Och jag ska erkänna, ja jag är lite nervis alltså. Giiiih! Men det kommergå bra och om det inte gör det så löser det sig ändå, det gör det ALLTID!

På tal om det - varför ska klyschor alltidalltidalltid stämma? På ett sätt är det väl kanske bra för då skulle man ju kunna rätta sig efter klyschor så skulle allt bli rätt? Men liksom även de klyschor man tänker neeeeeeeeej gud, det där stämmer ICKE, stämmer liksom i slutändan ändå. Till exempel "Morgonstund har guld i mund". Okej, jag är absoluuuut ingen morgonmänniska men ändå nu, jag vaknade kvart i sju, en kvart innan alarmet och var ändå ganska pigg. Jag är trött för att det är tidigt även om jag sovit skönt och länge men det känns ändå sjukt BRA att vara igång så tidigt på morgonen. Så lite guld är det nog ändå. Förutom att inlägget bara låter som babbel i mina öron men jaja, det löser sig!

Nåväl, önska mig lycka till! (Eller nej gör inte det då kanske jag råkar svara det förbjudna t**k som jag nyss råkade göra när Vesti önskade mig good luck. :'''''( Min dag är dömd att bli misslyckad ELLER blir den vad man gör den till???;)) Heyhey!

Gammal dam

Går och lägger mej nu jag, klockan 21 noll noll! Väldigt tidigt men jag ska ju faktiskt jobba för första gången på tre månader imorrn. Vet en tjej som kommer vara mör imorgon klockan elva. Jaja, vad gör man inte för att vara normal och jobba som alla andra?

För övrigt är det ett sjukt konstigt ljud som ljuder genom lägenheten här. Först trodde jag att det var någon som... Ja, tillfred (fan, skriver man verkligen så?) sig själv men nu är jag osäker på om det är nån som silvertejpar något eller rensar ett avlopp... Hmmmmm.

Nu ska jag roa mig med lite pinsam läsning, nighty kids!


Rebecca Falk och Sushi

Efter att ha skrivit på ungefärligt 100 olika papper och skrivit mitt namn cirka 1000 gånger så är jag nu lagligt anställd på det här nya stället som jag ska jobba på... Venue to be announced folks! På vägen hem köpte jag sushi. MYCKET sushi. Nu sitter jag här, är lite spyfärdig, det smakar saft (ja, av någon konstig anledning...) i munnen, jag är proppmätt men hälften av min mat är kvar. JIPPI FÖR ÖVERKONSUMTION. Njaeej.


Sushimänniskorna tyckte också att jag beställde mycket och gav mej två par pinnar... Men tji fick dom för jag var ju bara en! *Tips på hur man får mer pinnar för pengarna*

Ånger och Regrets

Det sägs ju såhär va: GÖR DET! Det enda man ångrar när man bli gammal och grå är dom sakerna man INTE gjorde. Jajo, låter logiskt. Om det inte vore för att v a r e n d a liten sak man gör utesluter ju något annat som man då kommer ångra? Om jag hoppar bungyjump och vill dö i flera veckor i ångestpanik efter, är det bättre än om jag vill stå på sidan av, se när någon hoppar bungyjump och känna att åh vad jag är glad att mitt liv är komplett UTAN det där som jag är livrädd för. Eller att jag går istället för att ta bussen för att bli smalare men när jag går där och ser trafiken blir jag bara bitter på grund av all vikthets i världen och för att jag blivit en del av den. Inte de mest målande beskrivningarna kanske men ni fattar!

Detta har ju självklart en direkt parallell till mitt eget liv. VILL JAG VARA I LONDON? Den stående frågan just nu. Jag trivs ju men egentligen bara halvbra för tillfället. Skulle jag trivas bättre i Sverige? Vilket val kommer jag ångra? Kommer jag ångra det vad jag än gör? Kommer jag INTE ångra det vad jag än gör? Ja, jag antar att det här: GÖR DET! Annars ångrar du det! Grundar sig i en ganska simpel teori: Man måste veta vad man vill. Men om man inte har en jävla aning då? Alltså INGEN alls. Vad gör man då????

Dessutom, de sakerna man ångrar just i tillfället är ju oftast det man minns och har roligt åt. Till exempel närman är full, man hånglar upp fel kille, man kissar bakom en buske, man dricker one too many öl eller något annat puckat i dimman! Men är det inte också de sakerna man kommer ihåg och skrattar åt i ÅR efteråt tillsammans med sina vänner? Jo...

Så att jag litegranna ångrar att jag är i London, att jag ångrar att jag kom tillbaka. Att jag litelite ångrar att jag tar det här jobbet och bestämmer mig för att stanna ett tag. Är det bland det smartaste jag gjort?

Hoppas på att det inte finns några puckotjejer som letar boende i London just nu...



JAG HAR HITTAT NYTT BOENDE, WOHO!



elleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer?

Så var man med jobb!

(gjorde nyss den klassiska, skrev ett helt inlägg sen klappa internet ihop. Nu kommer jag inte bli nöjd med nått jag skriver här för det förra inlägget var så KLOCKRENT. Alltså allvarligt, det var typ. Gudomligt. Synd att det är förlorat i cyberrymden. Alltså verkligen.)

Men i vilket fall. This is the story - i söndags skickade jag in mitt CV till den här restaurangen, igår åkte jag dit på intervju och idag var jag på trial shift (alltså provjobb.Något som jag för övrigt första gången var på trodde hette trial SHIP. Men tänkte inte mer på det utan mer jaja, de vill väl se hur bra man "skeppas" in i företaget. Eeeh... Jaa...) Och så tjippelivips! så var jag anställd. Är dock inte etthundranittio procent säker på att jag ska stick to my JA än, så än så länge håller jag vart nånstans MOHAHAHAH (mohahah:et är kanske mest till mej själv eftersom att jag vet att ingen bryr sig. Bokstavligen. Jag har noll läsare.)

Jajajjaja, nu ska jag käka nått och sen vila! Hade typ glömt hur det kändes att vara trött för att man har GJORT något på de här tre månaderna (jävlar ja, tiden har visst runnit iväg!) som jag varit livsnjutare. Those days are over. I guess.

HEJDÅ KIDS!



såhär ser man ut när man är lite lurig och inte berättar var man jobbar!

Och så var man i London

Jahääpp. Då har skeppet åkt lastat till London igen och när jag säger skepp referar jag till mig själv av outgrundlig anledning. Jag bodde, jag flyttade, jag kom tillbaka. Varför jag flyttade? Vet inte riktigt... Varför jag kom tillbaka? Jag saknade det!! Känns det bra? Njaaae... sådär alltså... Och ingen är mer irriterad eller icke förvånad än jag själv. Jag kan aldrig bestämma mej för något alls över huvud tager. Det suger. Men nu ska vi inte vara sånna! Nej, vi ska vara sånna som ger detta en vecka och annars åker vi till Malmö och leker med småbarn (om du tänkte nått perverst där är det ditt fel och inte mitt). Det finns många ställen i världen.Sen pluggar jag nog lite. Typ psykologi och filosofi, bara för att få ännu mindre grepp om mej själv, jag menar, varför inte? (OBSOBSOBS, SVARA EJ PÅ DET.) Hej svej leverpastej (urk)

RSS 2.0