Tankar och funderingar

Det är inte lätt när det är svårt och det kan man ju gråta över eller så kan man istället vara glad över att det inte är svårt när det är lätt! Det vill säga om man väljer att se saker från den ljusa sidan och det är väl himla härligt att försöka göra det för det mesta?

En annan sak jag skulle vilja berätta är att jag är helt hooked på Melrose place igen. Ni vet den där serien man jämte Sunset Beach stannade inne en timme på sommarlovet för att se. Eller jaha, det var bara jag? Aaah men niiii kan va losers! Närå, skoja. Man ska vara den man är och en del av den jag är är nörd/tönt. Som tur är kan jag leva med det och är fast besluten på att hitta nån annan som kan leva med just det också. Det tar sin lilla tid, javisst. Men tror ni inte alla på det där lyckliga slutet att NÄR den tiden är inne då, ja DÅ är det bara helt helt heeeeeelt underbart!!

Great dreamin' with ya folks!

Nighty najt

FACEBOHOLIC

Snuset under min läpp gör mej lite salongsberusad faktiskt. Fent en lugn onsdagskväll såhär serru. Fick mig att komma fram till det exeptionella uttrycket: "Faceboholic" nyss. Helt fantastiskt tycker jag, vem är det inte? Dock gryyymt besviken på mina facebookvänner so far. INGEN har gillat och det har säkert gått mer än fem minuter redan. SKÄRPNING.

over and out

RSS 2.0